Algemeen

De Schoolkrantdrukkerij is er al meer dan 15 jaar en werkt voor honderden scholen uit heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het betaalbaar drukken van schoolkranten, jaarboeken, kalenders en schoolgidsen. Alle productie doen we in eigen huis. We houden van een eerlijk verhaal en leveren altijd op tijd. Zoek je goede service, mooie uitgaven en de laagste prijs?

Aanleveren

Aanleveren van je te drukken opdrachten kan bij ons op verschillende manieren:

Met digitale bestanden van je eigen programma's

Je kunt bestanden aanleveren van alle gangbare programma's zoals Microsoft Word, Publisher, Photoshop, etc. Als je het bestand kan opslaan in PDF, dan is dat aan te raden. Zorg er in dat geval voor dat de resolutie hoog blijft ('Press Quality' of 'Drukkwaliteit') en dat alle lettertypes 'embedded' in het bestand komen. Het is van belang dat je naast deze digitale bestanden ook een versie op papier stuurt die je hebt uitgeprint. Aan de hand van deze print kunnen wij controleren dat het bestand bij ons net zo opent als bij jou en er dus geen veranderingen zijn opgetreden.
Bestanden kan je e-mailen naar info@schoolkrantdrukkerij.nl. Als ze groter zijn dan een paar megabyte, kan je gebruik maken van www.wetransfer.com. Hiermee kan je gratis en gemakkelijk tot 2 gigabyte via internet versturen. Je kan bestanden natuurlijk ook op een CD of USB-stick zetten en per post naar ons toesturen. Deze krijg je met de gedrukte exemplaren weer terug. Voor het opsturen van de controleprint en eventuele CD of USB-stick kan je gebruik maken van onze voorbedrukte enveloppen, maar een eigen envelop gebruiken mag ook.

Via onze online Portal (alleen voor schoolkranten en jaarboeken)

Gemakkelijk online je schoolkrant of jaarboek maken! Alle redactieleden kunnen vanuit huis, school of ergens anders, onafhankelijk van elkaar aan de schoolkrant werken met de Portal van De Schoolkrantdrukkerij. In de Portal kan je artikelen schrijven en de lay-out maken. Ook kan je artikelen die je al in andere programma's hebt gemaakt importeren. Meer informatie over de portal vind je op de pagina daarover. Wil je gebruik maken van onze Portal en heb je nog geen account? Neem dan contact met ons op via info@schoolkrantdrukkerij.nl of 030-2410930.
Klik hier om in te loggen op de Portal

Met originelen op papier

Heb je de lay-out gemaakt met knip-en-plakwerk? Stuur ons dan de originelen per post, die worden dan door ons ingescand. Voor de kwaliteit is het aan te raden om de originelen niet zelf in te scannen maar dit aan ons over te laten.

Algemene opmerkingen:

Je kan gewoon op A4 aanleveren. Wij verkleinen de bestanden of originelen iets naar ons handzame formaat. Houd er rekening mee dat het aantal pagina's (of kantjes) een veelvoud van vier moet zijn. Dit komt omdat de nietjes door de rug gaan en ieder vel automatisch vier pagina's heeft. Dit geldt overigens niet voor kalenders met ringband en gelijmde jaarboeken. Schrijf s.v.p. bij alle mailtjes of poststukken de adresgegevens van de school, het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal exemplaren dat je wilt en eventuele bijzonderheden.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet ons te bellen op 030-2410930!

Let op:

- Het aantal pagina's moet een veelvoud van vier zijn
- Het maximum aantal pagina's is 72 (behalve voor gelijmde jaarboeken)
- Lever op tijd aan om teleurstelling te voorkomen! (zie onze levertijd)
De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Tjeu Scheepers van Basisschool De Kwir uit Neer

Wij maken al vele jaren gebruik van de diensten van de schoolkrantdrukkerij. De service is erg goed: snelle en adequate afwikkeling van de bestelling en tegen een leuk prijsje. En ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.