Algemeen

De Schoolkrantdrukkerij is er al meer dan 15 jaar en werkt voor honderden scholen uit heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het betaalbaar drukken van schoolkranten, jaarboeken, kalenders en schoolgidsen. Alle productie doen we in eigen huis. We houden van een eerlijk verhaal en leveren altijd op tijd. Zoek je goede service, mooie uitgaven en de laagste prijs?

> Over ons
Hoe kunnen die lage prijzen?
> Recensies

Hoe kunnen die lage prijzen?

We hebben ons toegelegd op het produceren van schoolkranten, jaarboeken, schoolgidsen en -kalenders voor een zo laag mogelijke prijs. We werken voor honderden scholen uit heel Nederland zodat we grote schaalvoordelen hebben. Ook werken we met een optimale mix van grootschalige offsetdrukpersen en digitale printtechnieken. Door de jaren heen hebben we een uitgekiend productietraject ontworpen dat speciaal is toegesneden op de specifieke wensen van scholen. Hierdoor kunnen wij de prijs veel lager houden dan bedrijven die ook allerlei producten voor commerciële partijen maken. Andere aanbieders van schoolkranten verzorgen meestal zelf geen productie. Zij besteden het daadwerkelijke drukken uit aan algemene drukkerijen. Het is logisch dat deze bedrijven hogere prijzen moeten rekenen.

De Schoolkrantdrukkerij verzorgt alle productie zelf in eigen huis. We hebben heel goed geluisterd naar wat schoolkrantredacties willen: een mooie schoolkrant met meer kleur maar die toch goedkoper is dan wanneer je hem zelf op school zou kopiëren in zwart-wit. En veel goedkoper dan wanneer je hem laat maken bij niet gespecialiseerde drukkerijen, copyshops of tussenpersonen die niet zelf drukken.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Willem Elsnerus van Dr Plesmanschool uit Badhoevedorp

De schoolkranten werden al 4 keer per jaar door de Schoolkrantdrukkerij verzorgd. Nu voor het eerst de kalender laten ontwerpen en drukken. Erg mooi.
De communicatie verliep perfect. Er zijn ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.