Algemeen

De Schoolkrantdrukkerij is er al meer dan 15 jaar en werkt voor honderden scholen uit heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het betaalbaar drukken van schoolkranten, jaarboeken, kalenders en schoolgidsen. Alle productie doen we in eigen huis. We houden van een eerlijk verhaal en leveren altijd op tijd. Zoek je goede service, mooie uitgaven en de laagste prijs?

Over ons

Wij hebben passie voor schoolkranten: als leerlingredactie zelf een blad maken, interviews afnemen, artikelen schrijven, illustraties verzamelen en de lay-out maken. Hard werken, maar als je dan het eindresultaat op papier hebt... dat heeft iets magisch.

Onze directeur is zelf hoofdredacteur geweest van de schoolkrant op zijn vroegere middelbare school. Ook is hij voorzitter geweest van het Landelijk Aktie Komitee Scholieren (Het LAKS). Daarna is hij begonnen met de in 1998 door het LAKS opgerichte Stichting Scholiereninformatie. Deze stichting had tot doel om schoolkrantredacties te ondersteunen. Dat deden we door voor een laag bedrag toch een professioneel gedrukte schoolkrant aan te bieden. Hiervoor hebben we een eigen productie opgezet die helemaal afgestemd is op schoolkranten. Dit is een unieke specialisatie in Nederland.

In 1999 introduceerden wij de betaalbare schoolkrant met de omslag in kleur. In 2003 werd de stichting omgevormd tot het bedrijf 'De Schoolkrantdrukkerij' zodat meer investeringen mogelijk werden. Sinds 2009 bieden we ook betaalbare schoolkranten aan die helemaal in kleur gedrukt worden. Door de jaren heen is het aantal scholen dat bij De Schoolkrantdrukkerij de schoolkrant laat drukken enorm gegroeid. Vanwege de vraag van scholen maken we sinds een aantal jaren ook veel schoolgidsen, kalenders en jaarboeken. Allemaal volgens hetzelfde principe: no-nonsense, mooi en vooral betaalbaar!

We doen alle productie van begin tot eind zelf, in eigen huis. Bij De Schoolkrantdrukkerij werken zo'n tien mensen. Het hele jaar door, iedere dag weer, zijn wij bezig met het maken van prachtige kranten, gidsen, kalenders en boeken voor scholen. Want papier blijft iets magisch hebben!

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Stefan Kusters van BS De Tweemaster uit Gorinchem

Krant ziet er keurig uit. Verschil met eerdere drukkerij is dat (tot op heden) de door ons aangeleverde kopij direct werd geaccepteerd. Voorheen kregen we nogaleens het verzoek de PdF ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.