Algemeen

De Schoolkrantdrukkerij is er al meer dan 15 jaar en werkt voor honderden scholen uit heel Nederland. We zijn gespecialiseerd in het betaalbaar drukken van schoolkranten, jaarboeken, kalenders en schoolgidsen. Alle productie doen we in eigen huis. We houden van een eerlijk verhaal en leveren altijd op tijd. Zoek je goede service, mooie uitgaven en de laagste prijs?

Levertijd

De levertijd is vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt een levertijd van 10 werkdagen in plaats van 5. Dit geldt ook voor schoolgidsen met een ringband in plaats van nietjes.
We zijn zéér strikt met deze levertermijn: je kunt er absoluut op rekenen. Soms zijn de gedrukte exemplaren al iets eerder klaar en sturen we ze ook eerder op.

Wanneer gaat de levertijd in?

Op de dag dat wij je materiaal voor 13:00 uur hebben ontvangen. Stel bijvoorbeeld dat wij om 16:00 uur je materiaal ontvangen, dan gaat de levertermijn in op de eerstvolgende werkdag daarna. Ook gaat de levertijd pas in als wij al het materiaal compleet hebben, het is niet mogelijk om met een gedeelte van de pagina's alvast te beginnen.

Hoe laat worden de gedrukte exemplaren bezorgd?

In de loop van de dag tot 17:00 uur. Houd er dus rekening mee dat je meestal pas op de dag na de bezorgingsdag kunt uitdelen. Het is ook mogelijk om de bezorging per express te laten doen. Dit kost 20 euro extra en dan wordt er voor 12:00 uur afgeleverd zodat je wel diezelfde dag nog kan uitdelen. Geef het ons door als je gebruik wilt maken van deze expresbezorging.

Kan het ook sneller dan in 5 of 10 werkdagen?

Ja. Het is mogelijk om van je opdracht een spoedopdracht te maken. Voor spoedopdrachten gelden extra voorwaarden die je hier kunt vinden. Wil je een keer een spoedopdracht, neem dan contact met ons op.

Hoe snel bezorgt PostNL poststukken bij De Schoolkrantdrukkerij?

Dit is alleen van belang als je het te drukken materiaal geheel of gedeeltelijk per post naar ons toestuurt. Onze ervaring is dat poststukken er vaak twee dagen over doen. Dit betekent dat je er rekening mee moet houden dat de levertijd vaak pas twee dagen nadat je het materiaal op de bus hebt gedaan in gaat. Als je vergeet te frankeren of aangetekend verstuurt, kan de bezorging verder uitlopen.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Eelco Astrid van Cooten van Jenaplanschool De Oostpoort uit Delft

Prima aanbeveling. Snelle service en goed product!

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.