Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Meer info:
> Levertijd
Aanleveren
> Online Portal

per jaarboek
al vanaf
3
euro all-in

Aanleveren

Aanleveren van je te drukken jaarboek kan bij ons op drie manieren:

Via onze online Portal

Gemakkelijk online je jaarboek maken! Alle redactieleden kunnen vanuit thuis, school of ergens anders, onafhankelijk van elkaar aan de jaarboek werken met de Portal van De Schoolkrantdrukkerij. In de Portal kan je artikelen schrijven en de lay-out maken. Ook kan je artikelen die je al in andere programma's hebt gemaakt importeren. Meer informatie over de portal vind je op de pagina daarover. Wil je gebruik maken van onze Portal en heb je nog geen account? Neem dan contact met ons op via info@schoolkrantdrukkerij.nl of 030-2410930.
Klik hier om in te loggen op de Portal

Met digitale bestanden van je eigen programma's

Je kunt bestanden aanleveren van alle gangbare programma's zoals Microsoft Word, Publisher, Photoshop, etc. Als je het bestand kan omzetten in PDF, dan is dat aan te raden. Zorg er in dat geval voor dat de resolutie hoog blijft ('Press Quality' of 'Drukkwaliteit') en dat alle lettertypes 'embedded' in het bestand komen. Het is van belang dat je naast deze digitale bestanden ook een versie op papier stuurt die je hebt uitgeprint. Aan de hand van deze print kunnen wij controleren dat het bestand bij ons net zo opent als bij jou en er dus geen veranderingen zijn opgetreden.
Bestanden kan je e-mailen naar info@schoolkrantdrukkerij.nl. Als ze groter zijn dan een paar megabyte, kan je gebruik maken van een dienst als www.wetransfer.com. Hiermee kan je gratis en gemakkelijk tot 2 gigabyte via internet sturen. Je kan bestanden natuurlijk ook op een CD of USB-stick zetten en per post naar ons toesturen. Deze krijg je met de gedrukte exemplaren weer terug. Voor het opsturen van de controleprint en eventuele CD of USB-stick kan je gebruik maken van onze voorbedrukte enveloppen, maar een eigen envelop gebruiken mag ook.

Met originelen op papier

Wordt het jaarboek nog met knip-en-plakwerk gemaakt? Stuur ons dan gewoon de originelen per post, die worden dan door ons ingescand. Voor de kwaliteit is het aan te raden om de originelen niet zelf in te scannen. LET OP: het is niet mogelijk om jaarboeken helemaal in kleur op papier aan te leveren. Het scannen van kleurenpagina's is te tijdsintensief om alle binnenpagina's in kleur te kunnen inscannen. Jaarboeken helemaal in kleur moeten dus digitaal aangeleverd worden. Jaarboeken met de omslag in kleur en de binnenpagina's in zwart-wit kunnen wel op papier aangeleverd worden.

Algemene opmerkingen:

Je kan gewoon op A4 aanleveren. Wij verkleinen de bestanden of originelen iets naar ons handzame formaat. Houd er rekening mee dat het aantal pagina's (of kantjes) een veelvoud van vier moet zijn. Dit komt omdat de nietjes door de rug gaan en ieder vel automatisch vier pagina's heeft. Schrijf s.v.p. bij alle mailtjes of poststukken de adresgegevens van de school, het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal exemplaren dat je wilt en eventuele bijzonderheden.

Heb je nog vragen, aarzel dan niet ons te bellen op 030-2410930!

Let op:

- Het aantal pagina's moet een veelvoud van vier zijn
- Het maximum aantal pagina's in het geval van nietjes in de rug is 72
- Lever op tijd aan om teleurstelling te voorkomen! (zie onze levertijd)
De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Gerard Bik van Gymnasium Haganum uit Den Haag

Prettig overleg. Netjes gedrukt. Levertijd nog sneller dan gedacht. Tevreden klant :-)

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.