Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Meer info:
> Levertijd
> Aanleveren
Online Portal

per jaarboek
al vanaf

3
,95
euro all-in

Online Portal

> Klik hier om in te loggen op de Portal

De Portal is een online applicatie waarmee je het jaarboek kunt samenstellen, zoals een electronische leeromgeving (ELO). Als je school de productie van het jaarboek vooruit betaalt en het totaalbedrag hoger is dan 750,00 euro mag je gratis gebruik maken van onze Portal. Heb je een jaarboek voor minder dan 750,00 euro en wil je toch gebruik maken van de Portal, dan kost het gebruik ervan 250,00 euro.

In de cloud

Met de Portal maak je het jaarboek 'in de cloud'. Je hoeft dus geen bestanden meer heen en weer te sturen: alles staat online op onze servers opgeslagen. Je kan inloggen op school, thuis, of waar je maar wilt. Vanaf iedere locatie kan je werken aan het boek en zien hoe het werk vordert van de overige redactieleden. Je hebt dus altijd een up-to-date overzicht van hoe het jaarboek er voor staat. Als je dat wilt, kan je pagina's of paginablokken aan redactieleden toewijzen. Iedereen is dan verantwoordelijk voor zijn eigen deel in het jaarboek. Als het boek klaar is, kan je die met een simpele druk op de knop bestellen om te laten drukken.

Schrijven, lay-outen en corrigeren

In de Portal kan je artikelen schrijven, de lay-out van een pagina maken en het werk van andere redactieleden corrigeren. De mogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid en professioneel. Je kan dus echt heel mooie pagina's maken in de Portal.

Snel en gebruiksvriendelijk

De Portal is gemaakt om gemakkelijk door redactileden gebruikt te worden. Dit betekent dat hij eenvoudig en intuïtief is opgezet. De meeste leerlingen hebben in een handomdraai door hoe de Portal werkt. Er zijn geen onnodige toeters en bellen die je afleiden.

Niet verplicht

Voor de zekerheid: het gebruik van de Portal is bij De Schoolkrantdrukkerij niet verplicht. Je mag ook eigen programma's gebruiken of het boek maken met bijvoorbeeld knip- en plakwerk op papier. Zie de pagina aanleveren voor meer informatie over de verschillende manieren waarop je een jaarboek bij ons kunt aanleveren.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Eelco Astrid van Cooten van Jenaplanschool De Oostpoort uit Delft

Prima aanbeveling. Snelle service en goed product!

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.