Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Nog geen klant?
> Algemene info
Prijzen voor jaarboeken

per jaarboek
al vanaf

3
,80
euro all-in

Prijzen voor jaarboeken

De totale prijs is afhankelijk van het aantal kantjes, het aantal exemplaren en de uitvoering van het jaarboek. In het kader hieronder kan je gemakkelijk zelf deze specificaties aanpassen waarna de prijs automatisch opnieuw wordt berekend.

Jaarboek: Bereken zelf de prijs (pas specificaties aan)

Normale prijs
848,26 euro
Wanneer je het jaarboek in de maand mei laat maken, krijg je 10% korting. De prijs wordt dan:
10% korting
- 84,83 euro
Prijs met korting

763,43 euro

NB: deze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging op school. Lay-outkosten zijn niet inbegrepen (de lay-out wordt doorgaans door de school zelf gemaakt). De prijzen gelden alleen voor een jaarboek en niet voor een schoolkrant, kalender of schoolgids.

10% korting

Je ontvangt 10% korting wanneer je het jaarboek in de maand mei laat drukken. Hiervoor moeten wij de te drukken bestanden (of bestelling via onze Portal) uiterlijk op 31 mei ontvangen. Om teleurstelling te voorkomen, raden we aan om een paar dagen eerder dan 31 mei aan te leveren. Je hebt dan nog wat tijd voor als er iets misgaat bij het afmaken van het jaarboek. Uiteraard kan je het jaarboek ook op een ander moment in het jaar laten drukken. In dat geval geldt deze korting niet.

Extra wensen

Heb je aanvullende wensen, neem dan contact met ons op via 030-2410930 of per email.


De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Ardy Biemans van Sint-Montfortcollege uit Rotterdam

Al jarenlang is onze school, het Sint-Montfortcollege uit Rotterdam, zeer tevreden klant bij de Schoolkrantdrukkerij. De kwaliteit is uitstekend en de service prima en het SKD-Team is altijd bereid om ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.