Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Meer info:
Levertijd
> Aanleveren
> Online Portal

per jaarboek
al vanaf

3
,95
euro all-in

Levertijd

De levertijd is tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor jaarboeken die gebonden worden met nietjes geldt een levertijd van vijf werkdagen in plaats van tien.
We zijn zéér strikt met deze levertermijn: je kunt er absoluut op rekenen. Soms zijn de gedrukte exemplaren al iets eerder klaar en sturen we ze ook eerder op.

Wanneer gaat de levertijd in?

Op de dag dat wij je materiaal voor 13:00 uur hebben ontvangen. Stel bijvoorbeeld dat wij om 16:00 uur je materiaal ontvangen, dan gaat de levertermijn in op de eerstvolgende werkdag daarna. Ook gaat de levertijd pas in als wij al het materiaal compleet hebben, het is niet mogelijk om met een gedeelte van de pagina's alvast te beginnen.

Hoe laat worden de gedrukte exemplaren bezorgd?

In de loop van de dag tot 17:00 uur. Houd er dus rekening mee dat je meestal pas op de dag na de bezorgingsdag kunt uitdelen. Het is ook mogelijk om de bezorging per express te laten doen. Dit kost 20 euro extra en dan wordt er voor 12:00 uur afgeleverd zodat je wel diezelfde dag nog kan uitdelen. Geef het ons door als je gebruik wilt maken van deze expresbezorging.

Kan het ook sneller dan in 10 of 5 werkdagen?

Ja. Het is mogelijk om van je opdracht een spoedopdracht te maken. Voor spoedopdrachten gelden extra voorwaarden die je hier kunt vinden. Wil je een keer een spoedopdracht, neem dan contact met ons op.

Hoe snel bezorgt PostNL poststukken bij De Schoolkrantdrukkerij?

Dit is alleen van belang als je het te drukken materiaal geheel of gedeeltelijk per post naar ons toestuurt. Onze ervaring is dat poststukken er vaak twee dagen over doen. Dit betekent dat je er rekening mee moet houden dat de levertijd vaak pas twee dagen nadat je het materiaal op de bus hebt gedaan, ingaat. Als je vergeet te frankeren of aangetekend verstuurt, kan de bezorging verder uitlopen.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Martine van Gent van Daltonschool In Balans uit Oss

Al sinds 2011 laten wij onze jaarlijkse schoolgids bij de Schoolkrantdrukkerij afdrukken. We zijn daar helemaal vet tevreden over: bij tijdige aanmelding ontvangen we ook nog een korting, de schoolgidsen ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.