Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Nog geen klant?
Algemene info
> Prijzen voor jaarboeken
> Vraag voorbeelden aan

per jaarboek
al vanaf
3
euro all-in

Algemene info

Veel scholen maken tegenwoordig een afscheidsjaarboek of fotojaarboek. Een mooi aandenken aan de bijzondere tijd op school. Met foto's en stukjes over de leerlingen en docenten waarmee iedereen zoveel heeft meegemaakt. Zo'n jaarboek kan je gemakkelijk en mooi bij De Schoolkrantdrukkerij laten drukken. Net zoals voor de schoolkrant zijn de prijzen voor een jaarboek bij De Schoolkrantdrukkerij zeer laag.

Verschillende uitvoeringen

Afhankelijk van de wensen van de school is het jaarboek op verschillende manieren uit te voeren. De meeste scholen kiezen ervoor om het hele jaarboek in full-colour te laten drukken maar het is ook mogelijk om de binnenpagina's in zwart-wit uit te voeren. Drukken in zwart-wit is uiteraard goedkoper dan in kleur.
Het jaarboek kan een luxe en duurzame metalen ringband krijgen, gebonden worden met nietjes net zoals de schoolkrant of als een boek (paperback) gelijmd worden in de kaft. Let op: in het geval van binden met nietjes, is het mogelijk om tot 72 pagina's te gaan. Bij meer dan 72 pagina's kan het jaarboek alleen gemaakt worden met ringband of gelijmde kaft. Het aantal pagina's is dan ongelimiteerd. Wil je weten wat de prijzen zijn bij deze verschillende uitvoeringen, kijk dan op de pagina prijzen voor jaarboeken.
Standaard gebruiken we een handzaam formaat, 12,5% kleiner dan A4, net zoals bij de schoolkrant. Je kan gewoon op A4 aanleveren, de bestanden worden dan door ons iets verkleind. Het jaarboek wordt gedrukt op glossy papier. Voor de binnenpagina's gebruiken we 130 grams papier en voor de omslag extra stevig 200 grams.

Het jaarboek samenstellen

De inhoud, indeling, teksten, foto's en lay-out van het jaarboek maakt de school over het algemeen zelf. Daarbij kan je gebruik maken van eigen computerprogramma's, of onze online Portal. Meer informatie hierover vind je op de pagina aanleveren.


De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Red FJB Scala Rietvelden van Scala Rietvelden uit Spijkenisse

Naar aanleiding van de goede ervaringen met de schoolkrant hebben we dit jaar ook gekozen voor het maken van een fotojaarboek. We zijn erg blij met het eindresultaat. Voorgaande jaren ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.