Jaarboek

Een afscheidsjaarboek of fotojaarboek is een heel leuk aandenken aan die bijzondere schooltijd. Met fotootjes van iedereen en opmerkelijke verhalen. Wil je een jaarboek dat goed te betalen is en erg mooi? Bij De Schoolkrantdrukkerij is je jaarboek zo goedkoop dat de school of de leerlingen hem gemakkelijk kunnen betalen.

Nog geen klant?
Algemene info
> Prijzen voor jaarboeken

per jaarboek
al vanaf

3
,95
euro all-in

Algemene info

Veel scholen maken tegenwoordig een afscheidsjaarboek of fotojaarboek. Een mooi aandenken aan de bijzondere tijd op school. Met foto's en stukjes over de leerlingen en docenten waarmee iedereen zoveel heeft meegemaakt. Zo'n jaarboek kan je gemakkelijk en mooi bij De Schoolkrantdrukkerij laten drukken. Net zoals voor de schoolkrant zijn de prijzen voor een jaarboek bij De Schoolkrantdrukkerij zeer laag.

Verschillende uitvoeringen voor kleur en binden

Afhankelijk van de wensen van de school is het jaarboek op verschillende manieren uit te voeren. De meeste scholen kiezen ervoor om het hele jaarboek in full-colour te laten drukken maar het is ook mogelijk om de binnenpagina's in zwart-wit uit te voeren. Drukken in zwart-wit is uiteraard goedkoper dan in kleur.
Het jaarboek kan een luxe en duurzame metalen ringband krijgen, gebonden worden met nietjes net zoals de schoolkrant of als een boek (paperback) gelijmd worden in de kaft. Let op: in het geval van binden met nietjes, is het mogelijk om tot 72 pagina's te gaan. Bij meer dan 72 pagina's kan het jaarboek alleen gemaakt worden met ringband of gelijmde kaft. Het aantal pagina's is dan ongelimiteerd. Wil je weten wat de prijzen zijn bij deze verschillende uitvoeringen, kijk dan op de pagina prijzen voor jaarboeken.

Paginaformaat en papier

Standaard gebruiken we een handzaam formaat, 12,5% kleiner dan A4 net zoals bij de schoolkrant. Je kan gewoon op A4 formaat aanleveren waarna wij de bestanden iets verkleinen.
Wanneer je het jaarboek laat maken met een gelijmde omslag kan je voor dezelfde prijs ook kiezen voor het grotere A4 paginaformaat. Het jaarboek wordt gedrukt op glossy papier. Voor de binnenpagina's gebruiken we 130 grams glossy papier en voor de omslag extra stevig 250 grams glossy papier.

Het jaarboek samenstellen

De inhoud, indeling, teksten, foto's en lay-out van het jaarboek maakt de school over het algemeen zelf. Daarbij kan je gebruik maken van eigen computerprogramma's, of onze online Portal. Meer informatie hierover vind je op de pagina aanleveren.


De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


obs De Pionier van De Pionier uit Rotterdam

Onze school maakt al jaren gebruik van De Schoolkrantdrukkerij. Snelle levering, goede kwaliteit en mooie kleuren en een goede prijs!

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.