Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

per kalender
met haakje vanaf

1
,90

euro all-in

Aanleveren

De meeste scholen stellen zelf hun kalender samen. Zij maken een bestand in bijvoorbeeld Micrososft Word, Microsoft Publisher of andere programma's. In de meeste programma's kunt u gebruik maken van een ruime keuze aan sjablonen zodat u meteen een gemakkelijk basisstramien heeft.

Uw bestand opslaan als PDF

Het is raadzaam om uw bestanden op te slaan als PDF. Dit is een standaard bestandsformaat in de grafische industrie. Bij PDF bestanden is de kans kleiner dat het bestand er anders uit komt te zien als het op een andere computer wordt geopend. Kiest u bij het opslaan als PDF voor de hoogst mogelijk kwaliteitsinstelling.
Wanneer het niet lukt om uw bestand(en) als PDF op te slaan, mag u ook gewoon de bronbestanden aanleveren.

Uw bestand op een USB-stick of doorsturen via internet

Uw bestand(en) kunt u op een USB-stick naar ons toesturen (zie de alinea hieronder over de controleprint). De USB-stick krijgt u met de gedrukte exemplaren teruggeleverd. Ook kunt u de bestanden gemakkelijk via internet doorsturen. Wij adviseren om dit te doen met een gratis dienst zoals bijvoorbeeld www.wetransfer.com. Hiermee kunt u veilig grote bestanden naar ons emailadres info@schoolkrantdrukkerij.nl doorsturen. We raden af om de bestanden als bijlage in een email te sturen. Soms komen emails met grote bijlagen niet aan zonder dat u daarvan een foutmelding krijgt. Wij weten dan niet dat u uw bestand verstuurd heeft terwijl u niet weet dat het niet is aangekomen.

Controleprint per post

Om er zeker van te zijn dat uw bestand bij ons overkomt precies zoals u het gedrukt wilt hebben, maakt u zelf een printje. Nadat u deze goed heeft nagelopen, stuurt u deze per post naar ons toe. Aan de hand van deze print controleren wij uw bestand en voeren indien nodig correcties uit. De controleprint (en eventuele USB-stick) stuurt u naar ons postadres:
De Schoolkrantdrukkerij
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

Algemene opmerkingen

U kunt gewoon op A4 aanleveren. Wij verkleinen de bestanden iets naar ons handzame formaat. Schrijf s.v.p. bij alle mailtjes of poststukken de adresgegevens van de school, het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal exemplaren dat u wilt bestellen en eventuele bijzonderheden.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet ons te bellen op 030-2410930!


De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Gerard Bik van Gymnasium Haganum uit Den Haag

Prettig overleg. Netjes gedrukt. Levertijd nog sneller dan gedacht. Tevreden klant :-)

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.