Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

per kalender
met haakje vanaf

2
,35

euro all-in

Inplannen

Om onze productieplanning te optimaliseren kunt u via onderstaand formulier uw kalender inplannen. Wanneer u dit doet en tevens de productie in de zomervakantie plaatsvindt, ontvangt u 10% korting op de prijs. Inplannen is niet verplicht. Een ingeplande kalender kunt u kosteloos gewoon weer annuleren.

De aantallen die u op het formulier invult zijn ter indicatie voor ons. De uiteindelijke aantallen mogen hiervan afwijken.

Formulier voor het inplannen van uw kalenderDe Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Stijn Meijer van Gemeentelijk Gymnasium uit Hilversum

Vanaf de eerste kennismaking met de Schoolkrantdrukkerij aan het begin van dit schooljaar merkte ik al dat het meteen goed zat. In het gesprek zijn de mogelijkheden uitgebreid toegelicht waarna ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.