Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

per kalender
met haakje vanaf

1
,90

euro all-in

Inplannen

Om onze productieplanning te optimaliseren kunt u via onderstaand formulier uw kalender inplannen. Wanneer u dit doet en tevens de productie in de zomervakantie plaatsvindt, ontvangt u 10% korting op de prijs. Inplannen is niet verplicht. Een ingeplande kalender kunt u kosteloos gewoon weer annuleren.

De aantallen die u op het formulier invult zijn ter indicatie voor ons. De uiteindelijke aantallen mogen hiervan afwijken.

Formulier voor het inplannen van uw kalenderDe Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Winny van Erp van Basissch De Blokkenberg uit Kerkrade

Op onze basisschool verzorgt de oudercommissie de schoolkrant. Aangezien het budget beperkt was ging ik speuren op internet. Tot mijn verbazing vond ik De Schoolkrantdrukkerij die schoolkranten drukt tegen wel ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.