Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

per kalender
met haakje vanaf

1
,90

euro all-in

Levertijd

De levertijd voor kalenders is 10 werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8:00 en 17:00 uur.
We zijn zéér strikt met deze levertermijn: u kunt er absoluut op rekenen. Soms zijn de gedrukte exemplaren al iets eerder klaar en sturen we ze ook eerder op.

Productie in de zomervakantie

Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat drukken, vindt de bezorging plaats op de eerste dag na de vakantie of een andere door u gekozen datum na 10 augustus. Geeft u in dit geval aan ons door wanneer u wilt dat de gedrukte exemplaren worden afgeleverd.

Wanneer gaat de levertijd in?

Op de dag dat wij uw materiaal voor 13:00 uur hebben ontvangen. Stel bijvoorbeeld dat wij om 16:00 uur uw materiaal ontvangen, dan gaat de levertermijn in op de eerstvolgende werkdag daarna. Ook gaat de levertijd pas in als wij al het materiaal compleet hebben, het is niet mogelijk om met een gedeelte van de pagina's alvast te beginnen.

Hoe laat worden de gedrukte exemplaren bezorgd?

In de loop van de dag tot 17:00 uur. Houd er dus rekening mee dat u meestal pas op de dag na de bezorgingsdag kunt uitdelen. Het is ook mogelijk om de bezorging per express te laten doen. Dit kost 20 euro extra en dan wordt er voor 12:00 uur afgeleverd zodat u wel diezelfde dag nog kunt uitdelen. Geef het ons door als u gebruik wilt maken van deze expresbezorging.

Kan het ook sneller dan in 5 of 10 werkdagen?

Ja. Het is mogelijk om van uw opdracht een spoedopdracht te maken. Voor spoedopdrachten gelden extra voorwaarden die u hier kunt vinden. Wilt u een keer een spoedopdracht, neemt u dan contact met ons op.

Hoe snel bezorgt PostNL poststukken bij De Schoolkrantdrukkerij?

Onze ervaring is dat poststukken er vaak twee dagen over doen. Dit betekent dat u er rekening mee moet houden dat de levertijd vaak pas twee dagen nadat u het materiaal op de bus heeft gedaan, ingaat. Als u vergeet te frankeren of aangetekend verstuurt, kan de bezorging verder uitlopen.

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Willem Elsnerus van Dr Plesmanschool uit Badhoevedorp

De schoolkranten werden al 4 keer per jaar door de Schoolkrantdrukkerij verzorgd. Nu voor het eerst de kalender laten ontwerpen en drukken. Erg mooi.
De communicatie verliep perfect. Er zijn ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.