Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

> Algemene informatie
Wat kost een kalender?

per kalender
met haakje vanaf

2
,35

euro all-in

Wat kost een kalender?

De totale prijs is afhankelijk van het aantal kantjes, het aantal exemplaren en de uitvoering van de kalender. In het kader hieronder kunt u gemakkelijk zelf deze specificaties aanpassen waarna de prijs automatisch opnieuw wordt berekend.

Kalender: Bereken zelf de prijs (pas specificaties aan)

Normale prijs
517,07 euro
Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% korting. De prijs wordt dan:
10% korting
- 51,71 euro
Prijs met korting

465,36 euro

NB: deze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging op school. Lay-outkosten zijn niet inbegrepen (de lay-out wordt doorgaans door de school zelf gemaakt). De prijzen gelden alleen voor een kalender en niet voor een schoolkrant, jaarboek of schoolgids.

10% korting

U ontvangt 10% korting wanneer u via dit formulier uw kalender inplant en de productie in de zomervakantie kan plaatsvinden. Dit betekent dat u het te drukken materiaal aanlevert op uiterlijk 25 juli. De bezorging van de gedrukte exemplaren is dan op een door u gewenste datum vanaf 10 augustus. Uiteraard kunt u uw kalender ook op een ander moment in het jaar laten drukken. In dat geval geldt deze korting niet.

Extra wensen

Heeft u aanvullende wensen, neemt u dan contact met ons op via 030-2410930 of per email.


De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Red FJB Scala Rietvelden van Scala Rietvelden uit Spijkenisse

Naar aanleiding van de goede ervaringen met de schoolkrant hebben we dit jaar ook gekozen voor het maken van een fotojaarboek. We zijn erg blij met het eindresultaat. Voorgaande jaren ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.