Schoolkalender

  • schoolkalenders
  • schoolkalenderleeg
  • schoolkalenderleegliggend
  • maandoverzicht

Alle datums, activiteiten en informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele kalender voor de laagste prijs. Kalenders maken we met een ringband en ophanghaakje. Daardoor zijn ze duurzaam, representatief en makkelijk voor ouders om in huis op te hangen. Wanneer u de kalender in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% extra korting!

Algemene informatie
> Wat kost een kalender?

per kalender
met haakje vanaf

2
,35

euro all-in

Algemene informatie

Hoe werken wij?

Heel simpel: u stuurt ons per post of via internet uw kalender om te drukken. Uiterlijk twee weken later bezorgen we de gedrukte exemplaren kant en klaar op school. Wanneer u de kalender aan het begin van uw zomervakantie opstuurt, bezorgen we op de eerste schooldag na de vakantie of een andere dag van uw keuze.

Hoe stelt u de kalender samen?

De meeste scholen stellen zelf hun kalender samen. Zij maken een bestand in bijvoorbeeld Micrososft Word of Microsoft Publisher. In de meeste programma's kunt u gebruik maken van een ruime keuze aan sjablonen die standaard in het programma zitten. Hiermee heeft u een handig basisstramien.
U kunt uw bestand(en) eenvoudig opslaan als PDF en via internet naar ons doorsturen. Het is ook mogelijk om de lay-out van uw kalender door De Schoolkrantdrukkerij te laten verzorgen. Houdt u in dat geval rekening met extra kosten.
Meer informatie over hoe u het materiaal kunt aanleveren en waar u daarbij aan moet denken, vindt u onder het kopje aanleveren.

Hoe wordt de kalender uitgevoerd?

We gebruiken een handzaam formaat, 12,5% kleiner dan A4. U kunt gewoon op A4 aanleveren, uw originelen of bestanden worden door ons iets verkleind.
Standaard drukken we het voorblad dubbelzijdig in full-colour en het binnenwerk in zwart-wit. Alle pagina's worden gedrukt op 200 grams stevig glad papier. Het is ook mogelijk om alle pagina's van de kalender in kleur te drukken, wat een zeer mooi resultaat geeft.
De kalenders krijgen een ringbandje en ophanghaakje waardoor ze duurzaam zijn en gemakkelijk opgehangen en omgeslagen kunnen worden. Het is ook mogelijk om de kalender uit te voeren met nietjes in de rug zoals bij een brochure.
Voor aanvullende wensen kunt u contact met ons opnemen op nummer 030-2410930.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Martine van Gent van Daltonschool In Balans uit Oss

Al sinds 2011 laten wij onze jaarlijkse schoolgids bij de Schoolkrantdrukkerij afdrukken. We zijn daar helemaal vet tevreden over: bij tijdige aanmelding ontvangen we ook nog een korting, de schoolgidsen ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Tien werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor schoolkranten geldt vijf werkdagen ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.