Schoolgids

Alle informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele schoolgids hoeft helemaal niet duur te zijn. Schoolgidsen maken we met de omslag dubbelzijdig in kleur en de nietjes door de rug. Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken en vooraf inplant, ontvangt u 10% extra korting!

200 gidsen
al voor
220

euro all-in

Aanleveren

De meeste scholen stellen zelf hun schoolgids samen. Zij maken een bestand in bijvoorbeeld Micrososft Word, Microsoft Publisher of andere programma's. In de meeste programma's kunt u gebruik maken van een ruime keuze aan sjablonen zodat u meteen een gemakkelijk basisstramien heeft.

Uw bestand opslaan als PDF

Het is raadzaam om uw bestanden op te slaan als PDF. Dit is een standaard bestandsformaat in de grafische industrie. Bij PDF bestanden is de kans kleiner dat het bestand er anders uit komt te zien als het op een andere computer wordt geopend. Kiest u bij het opslaan als PDF voor de hoogst mogelijk kwaliteitsinstelling.
Wanneer het niet lukt om uw bestand(en) als PDF op te slaan, neemt u dan contact met ons op via 030-2410930.

Uw bestand op een USB-stick of doorsturen via internet

Uw bestand(en) kunt u gemakkelijk via internet doorsturen. Wij adviseren om dit te doen met een gratis dienst zoals bijvoorbeeld www.wetransfer.com. Hiermee kunt u veilig grote bestanden naar ons emailadres info@schoolkrantdrukkerij.nl doorsturen. We raden af om de bestanden als bijlage in een email te sturen. Soms komen emails met grote bijlagen niet aan zonder dat u daarvan een foutmelding krijgt. Wij weten dan niet dat u uw bestand verstuurd heeft terwijl u niet weet dat het niet is aangekomen.

Controleprint per post

Om er zeker van te zijn dat uw bestand bij ons overkomt precies zoals u het gedrukt wilt hebben, kunt u een controleprint per post naar ons toesturen. Dit is niet verplicht maar geeft wel extra zekerheid. Maak in dit geval een printje van uw bestanden en controleer deze print zelf eerst nog goed. Nadat u het bestand heeft nagelopen, stuurt u deze per post naar ons toe. Aan de hand van deze print controleren wij uw bestand en het uiteindelijke drukresultaat. De controleprint stuurt u naar ons postadres:
De Schoolkrantdrukkerij
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

Algemene opmerkingen

U kunt gewoon op A4 aanleveren. Wij verkleinen de bestanden iets naar ons handzame formaat. Schrijf s.v.p. bij alle mailtjes of poststukken de adresgegevens van de school, het telefoonnummer van de contactpersoon, het aantal exemplaren dat u wilt bestellen en eventuele bijzonderheden.

Heeft u nog vragen, aarzel dan niet ons te bellen op 030-2410930!


De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Nienke Vermeer van Stedelijk Gymnasium uit Leiden

"Voor 1 jaar lang ben je verantwoordelijk voor het zoeken van redactieleden, het editten van alle ingezonden stukjes en natuurlijk niet te vergeten: verantwoordelijk voor een eindproduct dat, als het ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.