Schoolgids

Alle informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele schoolgids hoeft helemaal niet duur te zijn. Schoolgidsen maken we met de omslag dubbelzijdig in kleur en de nietjes door de rug. Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken en vooraf inplant, ontvangt u 10% extra korting!

> Algemene informatie
Wat kost een schoolgids?
> Recensies

200 gidsen
al voor
220

euro all-in

Wat kost een schoolgids?

De totale prijs is afhankelijk van het aantal kantjes, het aantal exemplaren en de uitvoering van de schoolgids. In het kader hieronder kunt u gemakkelijk zelf deze specificaties aanpassen waarna de prijs automatisch opnieuw wordt berekend.

Schoolgids: Bereken zelf de prijs (pas specificaties aan)

Normale prijs
253,09 euro
Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken, ontvangt u 10% korting. De prijs wordt dan:
10% korting
- 25,31 euro
Prijs met korting

227,78 euro

NB: deze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging op school. Lay-outkosten zijn niet inbegrepen (de lay-out wordt doorgaans door de school zelf gemaakt). De prijzen gelden alleen voor een schoolgids en niet voor een schoolkrant, jaarboek of kalender.

10% korting

U ontvangt 10% korting wanneer u via dit formulier uw schoolgids inplant en de productie in de zomervakantie kan plaatsvinden. Dit betekent dat u het te drukken materiaal aanlevert op uiterlijk 25 juli. De bezorging van de gedrukte exemplaren is dan op een door u gewenste datum vanaf 10 augustus. Uiteraard kunt u uw schoolgids ook op een ander moment in het jaar laten drukken. In dat geval geldt deze korting niet.

Extra wensen

Heeft u aanvullende wensen, neemt u dan contact met ons op via 030-2410930 of per email.


De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Eva Kapitein van Murmellius Gymnasium uit Alkmaar

Al een aantal jaar werk ik met plezier mee aan de schoolkrant bij mij op school. Dit was echter niet alle jaren even makkelijk, aangezien de verschillende programma's die wij ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.