Schoolgids

Alle informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele schoolgids hoeft helemaal niet duur te zijn. Schoolgidsen maken we met de omslag dubbelzijdig in kleur en de nietjes door de rug. Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken en vooraf inplant, ontvangt u 10% extra korting!

200 gidsen
al voor
220

euro all-in

Algemene informatie

Hoe werken wij?

Heel simpel: u stuurt ons per post of via internet uw schoolgids, uiterlijk een week later bezorgen wij de gedrukte exemplaren kant en klaar op school. Wanneer u de schoolgids aan het begin van uw zomervakantie opstuurt, bezorgen we op de eerste schooldag na de vakantie (of een andere dag van uw keuze).

Hoe stelt u de schoolgids samen?

De meeste scholen stellen zelf hun schoolgids samen. Zij maken een bestand in bijvoorbeeld Micrososft Word of Microsoft Publisher. In de meeste programma's kunt u gebruik maken van een ruime keuze aan sjablonen zodat u meteen een basisstramien heeft. U kunt dit bestand eenvoudig opslaan als PDF en via internet naar ons doorsturen. Het is ook mogelijk om de lay-out van uw schoolgids door De Schoolkrantdrukkerij te laten verzorgen. Houdt u in dat geval rekening met extra kosten.
Meer informatie over hoe u het materiaal kunt aanleveren en waar u daarbij aan moet denken, vindt u onder het kopje aanleveren.

Hoe wordt de schoolgids uitgevoerd?

We gebruiken een handzaam formaat, 12,5% kleiner dan A4. U kunt gewoon op A4 aanleveren, uw originelen of bestanden worden door ons iets verkleind. Standaard drukken we de omslag dubbelzijdig in full-colour op 130 grams glad papier. Wanneer uw schoolgids in de zomervakantie wordt geproduceerd, wordt de omslag zonder meerprijs op nog dikker 200 grams papier uitgevoerd. Het binnenwerk wordt gedrukt in zwart-wit op 80 grams 'normaal' papier. Ook is het mogelijk om de gehele gids in kleur te drukken. In dat geval worden ook de binnenpagina's op 130 grams glad papier in full-colour gedrukt. De schoolgids wordt standaard in de rug geniet. Het is ook mogelijk om de schoolgids met een metalen ringband uit te laten voeren, wat een extra mooi resultaat oplevert. Voor aanvullende wensen kunt u contact met ons opnemen op nummer 030-2410930.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Plien Utens van Onbekende school uit onbekende plaats

Voor ons hét adres voor de schoolkrant. 2x per jaar sturen wij onze info op en binnen een week ligt er een prachtige schoolkrant op de mat! Zonder veel poespas, ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.