Schoolgids

Alle informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele schoolgids hoeft helemaal niet duur te zijn. Schoolgidsen maken we met de omslag dubbelzijdig in kleur en de nietjes door de rug. Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken en vooraf inplant, ontvangt u 10% extra korting!

200 gidsen
al voor
220

euro all-in

Recensies

Op deze pagina vindt u de recensies die zijn geschreven door scholen die hun schoolgids bij De Schoolkrantdrukkerij laten drukken. De recensies hebben we één-op-één overgenomen van onze Google-plus pagina. Dit betekent dat wij geen invloed hebben gehad op de inhoud of op wie de recensies hebben geschreven.

Zelf een recensie schrijven

Wordt uw schoolgids ook bij De Schoolkrantdrukkerij gedrukt? We zouden het leuk vinden als u ook uw ervaring met ons wilt delen. Een recensie schrijven kan gemakkelijk via onze Google-plus pagina door op deze link te klikken.


Cathy Bodde

van De Vogelenzang uit Spijkenisse

Telefonisch een prettig contact gehad, duidelijke website waarop bestellen makkelijk te doen was. Weer een prachtige schoolgids afgeleverd, eerder dan verwacht.
Bedankt Schoolkrantdrukkerij, tot volgend jaar.


Martine van Gent

van Daltonschool In Balans uit Oss

Al sinds 2011 laten wij onze jaarlijkse schoolgids bij de Schoolkrantdrukkerij afdrukken. We zijn daar helemaal vet tevreden over: bij tijdige aanmelding ontvangen we ook nog een korting, de schoolgidsen zien er altijd naar onze wens uit, fijn dat we een gratis kleuren omslag hebben en de levering is altijd tiptop op tijd. Prijs kwaliteit valt binnen ons budget. Complimenten!

Het mag duidelijk zijn: 5 sterren en een aanbeveler!!


Jan Meijer

van Bogermanschool uit Rotterdam

Een prachtige schoolgids voor een prima prijs! De Schoolkrantdrukkerij komt haar afspraken goed na. Jan Meijer, Bogermanschool Rotterdam


Karen Hammega

van Basisschool De Sieppe uit Groesbeek

Sinds een jaar of 5 laten wij ons school jaarboekje en schoolgids drukken bij de schoolkrantdrukkerij. We zijn heel blij met de prijs-kwaliteitverhouding, de vriendelijke en snelle service en de manier waarop de boekjes worden aangeleverd.

Bestellen/inplannen via de website is heel gemakkelijk en ook het e-mail of telefonisch contact verloopt altijd goed.

Ook dit jaar hebben we weer op de afgesproken datum een mooi jaarboekje ontvangen, met gekleurde kaft en voor een vriendelijk prijsje.

Super :-)
Tot volgend jaar.


Wineke Breijer

van RK Basissch St Antonius uit De Vecht

De service van de Schoolkrantdrukkerij is uitstekend. Bij onduidelijkheden wordt direct contact opgenomen om het te drukken product compleet en zo mooi mogelijk af te leveren. Het is uiteindelijk een visitekaartje van de school waar de Schoolkrantdrukkerij optimaal aan mee werkt!


Zelf een recensie schrijven? Dat kan gemakkelijk via onse Google-plus pagina door op deze link te klikken!
De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Schoolkrant Haye van OBS Meester Haye uit Beets NH

Mooie krant, heel goed formaat, mooie kleuren, mooi papier. Levering altijd op tijd. Vragen worden snel beantwoord / behandeld. Behulpzaam team. Software is zoals met alle nieuwe programma's even wennen, ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.