Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Nog geen klant?
> Uitvoering en prijzen
Recensies

per krant
al vanaf

0
,65

euro all-in

Recensies

Op deze pagina vind je de recensies die zijn geschreven door scholen die hun schoolkrant bij De Schoolkrantdrukkerij laten drukken. De recensies hebben we één-op-één overgenomen van onze Google-plus pagina. Dit betekent dat wij geen invloed hebben gehad op de inhoud of op wie de recensies hebben geschreven.

Zelf een recensie schrijven

Wordt jouw schoolkrant ook bij De Schoolkrantdrukkerij gedrukt? We zouden het leuk vinden als jij ook je ervaring met ons wilt delen. Een recensie schrijven kan gemakkelijk via onze Google-plus pagina door op deze link te klikken.


Jeroen Bosma

van Daltonschool De Reinbôge uit Kûbaard

Als klein uniek schooltje zijn we bezig om ons flink te profileren in de regio. PR is daarbij erg belangrijk. Daarom hebben we onlangs gekozen voor een luxe schoolkrantglossy. We zijn heueueul erg tevreden met de prachtige fullcolour schoolkrant die we vlak voor Kerst mochten ontvangen. Een mooi reclamemiddel voor onze school. Dank.

ABBS De Reinbôge Kûbaard.
Drietalig en Dalton.


Masja Mols

van Montessori Bs de Elzen uit Tilburg

Als grafisch ontwerper ben ik nu zo’n 5 jaar betrokken bij het in elkaar zetten van de schoolkrant op de basisschool van mijn kinderen. Het is enorm fijn om het gehele pakket aan knutsels, verhalen en tekeningen van kinderen, zowel digitaal als op papier, samen te voegen en over te dragen aan de schoolkrantdrukkerij. zij leveren een schoolkrant van een prima kwaliteit voor een mooie prijs, wat het de school mogelijk maakt de schoolkrant te blijven uitgeven op papier!


Winny van Erp

van Basissch De Blokkenberg uit Kerkrade

Op onze basisschool verzorgt de oudercommissie de schoolkrant. Aangezien het budget beperkt was ging ik speuren op internet. Tot mijn verbazing vond ik De Schoolkrantdrukkerij die schoolkranten drukt tegen wel een heel scherpe prijs. Inmiddels hebben we 2 schoolkranten laten drukken en daarover zijn we dik tevreden. Naast de kwaliteit van het drukwerk zijn de medewerkers meer dan bereid je te helpen. Bedankt!


Zeno Kapitein

van Lyceum aan zee uit Den Helder

De Schoolkrantdrukkerij zorgt altijd voor perfect gedrukte schoolkranten. Ik kan aanleveren wanneer onze schoolkrant af is, zonder vaste deadlines, en de schoolkranten verschijnen precies een week later op school. De stiptheid en kwaliteit van deze drukker geven ons meer controle over onze uitdeeldatum en over ons productieproces.

Verder verzorgt de Schoolkrantdrukkerij ook een online versie van de schoolkrant waar we naartoe kunnen linken vanaf onze Facebookpagina. Superhandig!

De flexibiliteit (zelf kunnen kiezen waar je advertenties staan, bijvoorbeeld) en klantvriendelijkheid (altijd duidelijk antwoord gekregen op mailtjes met vragen) maken de Schoolkrantdrukkerij voor ons de beste drukker mogelijk. Het is absoluut het deel met de minste frictie in ons productieproces.


Plien Utens

van Onbekende school uit onbekende plaats

Voor ons hét adres voor de schoolkrant. 2x per jaar sturen wij onze info op en binnen een week ligt er een prachtige schoolkrant op de mat! Zonder veel poespas, duidelijke richtlijnen, en bij vragen meteen een helder en vriendelijk antwoord. Wij kiezen voor de maanden met gratis fotopagina's in januari en mei. Zo krijgen wij voor hetzelfde geld een nog mooiere schoolkrant met 4 pagina's full color foto's. De kinderen maken er altijd veel werk van om er iets moois van te maken, dus des te fijner is het als het eindresultaat net zo mooi is! Dikke pluim voor de Schoolkrantdrukkerij!


Stefan Kusters

van BS De Tweemaster uit Gorinchem

Krant ziet er keurig uit. Verschil met eerdere drukkerij is dat (tot op heden) de door ons aangeleverde kopij direct werd geaccepteerd. Voorheen kregen we nogaleens het verzoek de PdF aan te passen voordat deze kon worden verwerkt. Ideaal is dat alle online geregeld kan worden. Krant steeds op tijd volgens afspraak geleverd. Telefonische bereikbaarheid is goed. Je wordt goed te woord gestaan bij vragen.
Kwaliteit (papier) is goed. Voor ons is het een beetje onhandig dat de factuur altijd naar de school gaat terwijl we een schoolkrantredactie hebben met een eigen (gescheiden) rekening ivm advertentieverkoop. Maar ik begrijp dat ze daarmee willen voorkomen dat de zekerheid rondom de betaling beter geborgd is. Al met al een professionele club met een goed product voor een eerlijke prijs.


Theresa

van Tabor College Werenfridus uit Hoorn

Wij hebben als hoofdredactie van de schoolkrant van het Werenfridus gekozen voor de schoolkrantdrukkerij omdat zij ons een goedkope en mooie schoolkrant kunnen bieden. Onze oude schoolkrant, was klein en duur terwijl deze niet mooi was. De voorbeeld schoolkranten die we te zien kregen waren mooi gedrukt, hadden een mooi formaat en de prijs was stukken lager! Voor het geld dat we de afgelopen jaren hadden voor onze schoolkrant konden we bij de andere drukker 4 keer per jaar de schoolkrant mee laten drukken, nu bij de schoolkrantdrukkerij kunnen we voor datzelfde geld 6 tot 8 keer een schoolkrant laten drukken! Onze school is erg tevreden over de schoolkrantdrukkerij. We zijn er als schoolkrant op vooruit gegaan, en we hebben van veel mensen complimenten gekregen.


Ardy Biemans

van Sint-Montfortcollege uit Rotterdam

Al jarenlang is onze school, het Sint-Montfortcollege uit Rotterdam, zeer tevreden klant bij de Schoolkrantdrukkerij. De kwaliteit is uitstekend en de service prima en het SKD-Team is altijd bereid om aan specifieke wensen tegemoet te komen.
Wij laten het schoolmagazine (want een krant mag je de kleurenprint op glossy papier eigenlijk niet meer noemen) bij SKD drukken, maar bijvoorbeeld ook een 50 pagina's dik programmaboekje voor de Engelandreis.
Kwaliteit, service, betrouwbaarheid zijn woorden die absoluut van toepassing zijn op de Schoolkrantdrukkerij!


Nienke Vermeer

van Stedelijk Gymnasium uit Leiden

"Voor 1 jaar lang ben je verantwoordelijk voor het zoeken van redactieleden, het editten van alle ingezonden stukjes en natuurlijk niet te vergeten: verantwoordelijk voor een eindproduct dat, als het goed is, door alle leerlagen met liefde wordt gelezen." Dit zijn de instructies die de praeses 'Socius' (zoals onze schoolkrant heet) elkaar jaar van zijn of haar voorganger krijgt. Zo ook ik. Ik werd in het diepe gegooid en even leek het erop dat ik kopje onder zou gaan en zou verdrinken, vooral met het vooruitzicht dat ik er op de een of andere manier voor moest zorgen dat het tijdschriftje op tijd op alle tafeltjes terecht zou komen. Als een geschenk van de goden, ja ik zit op het gymnasium, kreeg ik te horen dat praeses Socius elk jaar de schoolkrant bij De Schoolkrantdrukkerij laat drukken en ik dit jaar dus ook. Nadat de eerste schoolkrant van dit schooljaar was verstuurd, kreeg ik al snel een belletje dat de fotobestanden niet helemaal goed waren meegekomen. Paniek! Gelukkig was de man aan de andere kant van de lijn hartstikke vriendelijk en geduldig en werd mij duidelijk uitgelegd hoe ik dit kon oplossen. Ook heb ik een 'van twee kanten leesbare' schoolkrant laten drukken. Geen idee hoe je dit via de mail aan iemand uit moest leggen, maar wederom werd ik gebeld en binnen een week stonden de dozen met de krantjes op de deurmat van mijn school. Verder waren de gratis extra kleurenpagina's een hartstikke leuke stimulans om de schoolkrant in precies die maanden dat de actie gold te laten drukken. Het was heel erg fijn om de schoolkrant door De Schoolkrantdrukkerij te laten drukken, ze hebben me enorm goed geholpen en de Socii zagen er piekfijn uit! Ik kan niet wachten om mijn opvolger uit zijn lijden te verlossen door het bestaan van deze drukker aan hem of haar te melden.


Tjeu Scheepers

van Basisschool De Kwir uit Neer

Wij maken al vele jaren gebruik van de diensten van de schoolkrantdrukkerij. De service is erg goed: snelle en adequate afwikkeling van de bestelling en tegen een leuk prijsje. En de kwaliteit is ook goed!!Wij kunnen voor deze prijs de schoolkrant niet zelf kopiëren. Ook houdt men zich keurig aan de levertijd. Afspraken worden goed nagekomen.
Kortom de contacten zijn altijd erg prettig. Warm aanbevolen!!

Groet, Tjeu Scheepers directeur b.s. de Kwir Neer


Karin Schnoing

van Basisschool Oud Avereest uit Balkbrug

Sinds we onze schoolkrant via De Schoolkrantdrukkerij drukken, hebben we over onze vernieuwde schoolkrant vele complimenten mogen ontvangen. Wij zien onze schoolkrant als een stukje promotie van onze school, op deze manier laten we zien dat we een moderne en transparante kleine school zijn. De schoolkrant straalt uit waar we voor staan!
Onze ervaring zijn zeer positief: gebruiksvriendelijk qua aanleveren, makkelijk te bereiken (en direct een antwoord terug als je dat per email verstuurt), wijzigingen worden snel verwerkt, snelle levering. Kortom; wij zijn blij dat we gebruik maken van de diensten van De Schoolkrantdrukkerij.
OBS Oud Avereest


Filip Dupalo

van RSG Magister Alvinus uit Sneek

Na gevraagd te zijn om dit review te schrijven, kon ik eigenlijk niet weigeren, omdat dat niet recht zou doen aan de kwaliteit van deze schoolkrantdrukkerij.
Wij -RSG magister alvinus sneek- zitten al meer dan een jaar bij deze schoolkrantdrukkerij en de reden voor deze lange periode spreekt van zich.

Op de site is het in het begin wat wennen; wat waar te doen; wat houden de knoppen in; waarom andere lettertypes dan in word? Echter, als je er eenmaal een uurtje (of minder) goed voor gaat zitten, wordt alles je wel duidelijk en valt er goed mee te werken; zo kan je naast afbeeldingen ook vormen invoegen en is er een beste variatie in zowel lettertypes als effecten/afrondingen van afbeeldingen. Kleine tip: als je subscript/upscript gebruikt in word en het kopieert naar de schoolkrantdrukkerij-site, dan moet je het wel even opnieuw subscripten/upscripten.

Dan nu, het product is klaar, wat nu?
Je mailt naar de drukkerij dat je klaar bent en in welke hoeveelheid je graag de krant gedrukt zou zien (en je verzoekt een nieuwe editie voor op de site).
Een nadeel is wel dat als je je verzoek voor een nieuwe editie niet mailt, dat er dan niet altijd een nieuwe editie klaar staat op de site; dat zou beter automatisch kunnen gebeuren..

Mocht je aan de late kant zijn, dan kan je hun 'special service' aanroepen, waardoor ze bewijs van spreken dag en nacht klaar staan om voor je de editie op de datum, die jíj wilt, af te leveren (tegen slechts weinig extra kosten); dit werkt erg goed.
Anders leveren ze het na een week.

Het resultaat zijn wij (vrijwel) altijd enthousiast over. De kleuren zijn altijd mooi (fel) gedrukt, waardoor een prachtig resultaat ontstaat op ook niet onprettig papier.
Echter hebben wij wel een keer gehad dat (mede door onze donkere achtergrond) een aantal edities met wat zwarte vegen uit de doos kwamen; dit is echter maar een keer voorgekomen, dus laat dit geen reden zijn om niet voor deze drukkerij te gaan.

Kortom: een drukkerij met een goed werkende site, prima resultaat en een mooie special service; doen dus.


Eva Kapitein

van Murmellius Gymnasium uit Alkmaar

Al een aantal jaar werk ik met plezier mee aan de schoolkrant bij mij op school. Dit was echter niet alle jaren even makkelijk, aangezien de verschillende programma's die wij hebben gebruikt niet altijd deden wat wij wilden. Vele frustraties verder besloten dan toch over te stappen naar een andere drukkerij, en zo ook naar een ander programma.

Sinds een jaar of twee bestellen wij onze schoolkrant bij De Schoolkrantdrukkerij. Dit verloopt altijd vlekkenloos; de kranten worden altijd op tijd bezorgd en zien er keurig uit. Bovendien is De Schoolkrantdrukkerij ook betaalbaar voor een kleine school als de onze.
Maar niet alleen het drukken en bezorgen verloopt goed, ook met het programma is prettig te werken. Ook wanneer je niet al te handig bent met de computer (zoals ik zelf, jammer genoeg) is dit programma goed te gebruiken. Alles wordt duidelijk aangegeven en mocht iets toch niet helemaal duidelijk zijn, wordt je mail ontzettend snel beantwoord. Het is ook erg fijn dat je de pagina's allemaal apart aan iemand kan toewijzen. Dit houdt het overzichtelijk en de eindredacteur/-redactrice ziet meteen wie zijn werk niet goed heeft gedaan!

Al met al ben ik, en ook de rest van de redactie, heel blij dat we de overstap naar De Schoolkrantdrukkerij hebben gemaakt! Een schoolkrant maken is al stressvol genoeg zonder onnodig gedoe!


Carolien vd Bos

van Basisschool de Hofstee uit Den Helder

De schoolkrant ziet er elke keer weer heel netjes uit en wordt met veel plezier meegegeven en gelezen! Levering gebeurt altijd binnen de aangegeven tijd, daar zijn we heel blij mee! En als er vragen zijn, worden deze heel netjes en duidelijk beantwoord! Ook wordt er meegedacht, even een belletje om aan te geven dat er iets niet helemaal in orde is met de aangeleverde spullen en de vraag wat we er mee willen. Kortom, fijn om mee te werken en een prachtig resultaat!


Natascha Buijsse

van Don Bosco school uit Rhoon

Ik zit nu al 3 jaar in de schoolkrant commissie op de Donboscoschool in Rhoon. Twee keer per jaar laten wij onze schoolkrant bij de schoolkrantdrukkerij drukken. Ik krijg altijd een envelop om de schoolkrant in te doen en op te sturen. Zodra de schoolkrant is aangekomen bij de drukkerij krijg een netjes een bevestiging. Ik heb een keer gehad dat ik teveel velletjes had opgestuurd en niet uitkwam in een 4-voud. De drukkerij belde mij netjes op om dit tot een goed einde te brengen. Ik krijg ook altijd de schoolkrant binnen een paar dagen terug. Netjes in 1 of 2 dozen afgeleverd. Ik ben zeer tevreden over deze drukkerij.

Natascha Buijsse Donboscoschool


Vincent Malafronte

van Gymnasium Novum uit Voorburg

Een hele goede drukkerij, die snel, kwalitatief en goedkoop levert. Je wordt goed en persoonlijk geholpen. Een echte aanrader dus om jouw schoolkrant bij te laten drukken.


Gerard Bik

van Gymnasium Haganum uit Den Haag

Prettig overleg. Netjes gedrukt. Levertijd nog sneller dan gedacht. Tevreden klant :-)


Obs De Pionier

van De Pionier uit Rotterdam

Onze school maakt al jaren gebruik van De Schoolkrantdrukkerij. Snelle levering, goede kwaliteit en mooie kleuren en een goede prijs!


Joel Thepass

van Stedelijk Gymnasium Leiden uit Leiden

Uitermate goede drukkerij. Leveren alles optijd, geven goede orderinstructies en hebben ook hele goeie kwaliteit. Ook als je iets vraagt wordt er z.s.m. gereageerd. Ik ben zeker zeer tevreden.


Anita Hoornweg

van PC Basissch de Hoeksteen uit Spijkenisse

Wij laten al een aantal jaren onze prachtige schoolkrant drukken bij de Schoolkrantdrukkerij. Ik krijg keurig een mailtje als mijn pakketje met bladen binnengekomen is. Ook in een drukke tijd als Kerst ontvangen we de schoolkrant prima op tijd zodat hij mee kan met onze leerlingen. Zeker een aanrader!!!


N Vd Weide

van Martenaskoalle uit Beetgumermolen

Mooie kwaliteit en snelle levering! Het formaat is iets kleiner dat is wel handig om rekening mee te houden. Het geheel wordt iets verkleind.


Jeroen Weber

van Het Baarnsch Lyceum uit Baarn

Wij drukken onze schoolkrant al jaren bij de schoolkrantdrukkerij en dat willen we best nog lang blijven doen. Ze hebben een goede service, antwoorden op tijd op emails en zijn snel in hun bezorging. Ik ben zeer tevreden over de drukkerij en kan hem zeker aanbevelen bij iedereen.


Willy Sybesma

van OBS De Twa Fisken uit Grou

De kennismaking met de schoolkrantdrukkerij was er eentje onder zeer grote stress voor ons. De krant was klaar maar door interne problemen bij onze vorige drukker kwam de krant niet op tijd. Bellen met schoolkrantdrukkerij..............en weet u wat?? 'Als jij nou je bestanden vandaag aanlevert, heb je morgen de schoolkrant in huis' was ik wat ik hoorde.
Onvoorstelbaar, maar waar! De volgende dag waren de schoolkranten binnen en ook nog eens schitterend!! Wat was ik er blij mee, zo kon de laatste dag voor de kerstvakantie toch nog een schoolkrant meegegeven worden met de leerlingen.
U begrijpt het al; schoolkrantdrukkerij blijft onze drukker voor onze schoolkrant!!

Willy Sybesma
directie assistent obs De Twa Fisken Grou


Stijn Meijer

van Gemeentelijk Gymnasium uit Hilversum

Vanaf de eerste kennismaking met de Schoolkrantdrukkerij aan het begin van dit schooljaar merkte ik al dat het meteen goed zat. In het gesprek zijn de mogelijkheden uitgebreid toegelicht waarna wij als school een beslissing konden maken voor onze schoolkrant. Ik merkte dat de Schoolkrantdrukkerij totaal niet uit was op de meest lucratieve deal voor hen, maar dat zij ons vooral wilden helpen een zo mooi mogelijke schoolkrant te maken.

De Schoolkrantdrukkerij is meer dan alleen een drukkerij. Onze vragen worden altijd binnen een paar dagen (meestal nog de dag zelf) beantwoord via de mail of telefoon. Op het moment maken wij gebruik van de software van de schoolkrantdrukkerij om onze schoolkrant vorm te geven en wij zijn enorm positief over het gebruik hiervan. Het kost ons nu niet alleen veel minder tijd om de schoolkrant in elkaar te zetten, maar wij merken ook aan de reacties van leerlingen en docenten dat zij nu met veel meer plezier de schoolkrant lezen. Het formaat van de schoolkrant, dat iets kleiner is dan een A4, valt uitermate in de smaak: hij ligt zo veel lekkerder in de hand en bladert makkelijker door. Het aantal redactieleden is sinds dat wij onze schoolkrant bij de Schoolkrantdrukkerij drukken verviervoudigd, omdat leerlingen nu het idee hebben dat hun artikelen serieus genomen worden en het als een eer zien om in de schoolkrant te verschijnen. Al met al zijn alle partijen bij ons op school (leerlingen, docenten en schoolleiding) ongelooflijk enthousiast over de samenwerking met de Schoolkrantdrukkerij!

Stijn Meijer
Hoofdredacteur Prisma - schoolkrant Gemeentelijk Gymnasium Hilversum
Leerling klas 6 (2013-2014)


Eelco Astrid van Cooten

van Jenaplanschool De Oostpoort uit Delft

Prima aanbeveling. Snelle service en goed product!


Schoolkrant Haye

van OBS Meester Haye uit Beets NH

Mooie krant, heel goed formaat, mooie kleuren, mooi papier. Levering altijd op tijd. Vragen worden snel beantwoord / behandeld. Behulpzaam team. Software is zoals met alle nieuwe programma's even wennen, maar al heel snel onder de knie en heel fijn om mee te werken. Goeie manier om met meerdere mensen aan de krant te werken. Je ziet meteen wat anderen gedaan hebben. Al met al dik tevreden!


Sandra Boon

van GsG Het Segment uit Gouda

We hebben zeer positieve ervaringen met de schoolkrantdrukkerij. De service is snel, de levering van de krant is correct en de krant ziet er prima uit. We hebben nu 2x de schoolkrant uitgebracht en de leerlingen en docenten zijn allen zeer enthousiast erover.


Zelf een recensie schrijven? Dat kan gemakkelijk via onse Google-plus pagina door op deze link te klikken!
De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Jeroen Bosma van Daltonschool De Reinbôge uit Kûbaard

Als klein uniek schooltje zijn we bezig om ons flink te profileren in de regio. PR is daarbij erg belangrijk. Daarom hebben we onlangs gekozen voor een luxe schoolkrantglossy. We ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.