Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Nog geen klant?
Uitvoering en prijzen
> Recensies

per krant
al vanaf

0
,50

euro all-in

Uitvoering en prijzen

Kleurgebruik

De omslag drukken we standaard dubbelzijdig in kleur. Je kan kiezen of je de rest van de pagina's ook allemaal in kleur wilt hebben, of in zwart-wit. Zwart-wit drukken kost natuurlijk minder geld dan in kleur. Kleurenpagina's worden op dikker glossy papier gedrukt, zwart-wit pagina's op normaal papier.

Hoe werkt het verder?

Eigenlijk heel makkelijk: als je de schoolkrant klaar hebt, stuur je hem naar ons toe om te drukken. Uiterlijk een week later worden de gedrukte exemplaren kant en klaar op school bezorgd. En mooi dat ze zijn!

Je kan de krant op verschillende manieren maken, zoals met eigen programma's, met onze online Portal, of bijvoorbeeld gewoon met knip- en plakwerk. Meer informatie hierover vind je op de pagina aanleveren.

We gebruiken een iets kleiner formaat dan A4: net wat handzamer. Je kunt wel gewoon op A4 aanleveren. Je bestanden worden door ons 12,5% verkleind waar je weinig van merkt. Het precieze paginaformaat is 18,3 cm breed bij 25,8 cm hoog.

Wat kost het drukken van de schoolkrant?

De totale prijs is afhankelijk van het aantal kantjes, het aantal exemplaren en de uitvoering van de schoolkrant. In het kader hieronder kan je gemakkelijk zelf deze specificaties aanpassen waarna de prijs automatisch opnieuw wordt berekend.

Schoolkrant: Bereken zelf de prijs (pas specificaties aan)

Prijs per editie
295,27 euro

NB: deze prijzen zijn inclusief BTW en bezorging op school. Lay-outkosten zijn niet inbegrepen (de lay-out wordt doorgaans door de school zelf gemaakt). De prijzen gelden alleen voor een schoolkrant en niet voor een jaarboek, kalender of schoolgids.

Extra wensen

Heb je aanvullende wensen, neem dan contact met ons op via 030-2410930 of per email.


De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Plien Utens van Onbekende school uit onbekende plaats

Voor ons hét adres voor de schoolkrant. 2x per jaar sturen wij onze info op en binnen een week ligt er een prachtige schoolkrant op de mat! Zonder veel poespas, ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.