Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). Je krijgt gratis een digitale versie en plugin voor de website van de school. De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Nog geen klant?
> Voorbeelden bestellen
Uitvoering en prijzen
> Probeer het nu uit!
> Recensies

uitproberen
voor maar
95
euro all-in

Uitvoering en prijzen

Kleurgebruik

De omslag drukken we standaard dubbelzijdig in kleur. Je kan kiezen of je de rest van de pagina's ook allemaal in kleur wilt hebben, of in zwart-wit. Zwart-wit drukken kost natuurlijk minder geld dan in kleur. Kleurenpagina's worden op dikker glossy papier gedrukt, zwart-wit pagina's op normaal papier.

Hoe werkt het verder?

Eigenlijk heel makkelijk: als je de schoolkrant klaar hebt, stuur je hem naar ons toe om te drukken. Uiterlijk een week later worden de gedrukte exemplaren kant en klaar op school bezorgd. En mooi dat ze zijn!

Je kan de krant op verschillende manieren maken, zoals met eigen programma's, met onze online Portal, of bijvoorbeeld gewoon met knip- en plakwerk. Meer informatie hierover vind je op de pagina aanleveren.

We gebruiken een iets kleiner formaat dan A4: net wat handzamer. Je kunt wel gewoon op A4 aanleveren. Je bestanden worden door ons 12,5% verkleind waar je weinig van merkt. Het precieze paginaformaat is 18,3 cm breed bij 25,8 cm hoog.

Uitprobeeraanbieding

Heb je de schoolkrant nog niet eerder bij ons gedrukt? Dan kan je het voor een laag bedrag een keer uitproberen. De uitprobeerprijs voor een krant met alleen de omslag in kleur is 95 euro, de prijs voor een krant helemaal in kleur is 195 euro. Dit is inclusief btw en bezorging dus er komt niets meer bij. Voor deze prijzen mag je maximaal 32 pagina's maken en het aantal exemplaren mag niet meer zijn dan het aantal leerlingen en docenten.
> Probeer het nu uit!

uitproberen
voor maar
95
euro all-in

helemaal in
kleur voor maar
195
euro all-in

Wat kost het na de uitprobeereditie?

Als je na de het uitprobeernummer de krant vaker bij ons wilt laten drukken, is de prijs afhankelijk van allerlei factoren, zoals het aantal pagina's en exemplaren, het aantal edities en de eventueel gekozen abonnementsvorm. Na het uitprobeernummer nemen wij contact met je op om te bespreken hoe het is bevallen en wat we je het beste kunnen aanbieden.

Wil je al voor het uitprobeernummer weten wat de kosten daarna zouden worden? Neem dan contact met ons op. Op basis van de specifieke wensen en mogelijkheden van jouw school maken we dan alvast een aanbieding.

De prijs zal in ieder geval laag zijn en altijd in het budget van jouw school passen!


De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Natascha Buijsse van Don Bosco school uit Rhoon

Ik zit nu al 3 jaar in de schoolkrant commissie op de Donboscoschool in Rhoon. Twee keer per jaar laten wij onze schoolkrant bij de schoolkrantdrukkerij drukken. Ik krijg altijd ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.