Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Meer info:
Levertijd
> Aanleveren
> Online Portal

per krant
al vanaf

0
,65

euro all-in

Levertijd

We hebben een levertermijn van vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor één uur kunnen beginnen met de productie. Dit komt overeen met één week als er geen feestdagen in de week zitten. In de praktijk betekent dit bijvoorbeeld dat als wij op een dinsdag met de productie kunnen beginnen, dat de gedrukte exemplaren dinsdag de week erna bezorgd worden.
Wij zijn zéér strikt met deze levertermijn: je kunt er absoluut op rekenen dat het niet langer duurt. Als de gedrukte exemplaren eerder klaar zijn, zullen we ze wel al eerder laten bezorgen.

Wanneer gaat de levertijd in?

Op de dag dat wij je materiaal voor 13:00 uur hebben ontvangen. Stel bijvoorbeeld dat wij om 16:00 uur je materiaal ontvangen, dan gaat de levertermijn in op de eerstvolgende werkdag daarna. Ook gaat de levertijd pas in als wij al het materiaal compleet hebben, het is niet mogelijk om met een gedeelte van de pagina's alvast te beginnen.

Hoe laat worden de gedrukte exemplaren bezorgd?

In de loop van de dag tot 17:00 uur. Houd er dus rekening mee dat je meestal pas op de dag na de bezorgingsdag kunt uitdelen. Het is ook mogelijk om de bezorging per express te laten doen. Dit kost 20 euro extra en dan wordt er voor 12:00 uur afgeleverd zodat je wel diezelfde dag nog kan uitdelen. Geef het ons door als je gebruik wilt maken van deze expresbezorging.

Kan het ook sneller dan in 5 werkdagen?

Ja. Het is mogelijk om van je opdracht een spoedopdracht te maken. Voor spoedopdrachten gelden extra voorwaarden die je hier kunt vinden. Wil je een keer een spoedopdracht, neem dan contact met ons op.

Hoe snel bezorgt PostNL poststukken bij De Schoolkrantdrukkerij?

Dit is alleen van belang als je het te drukken materiaal geheel of gedeeltelijk per post naar ons toestuurt. Onze ervaring is dat poststukken er vaak twee dagen over doen. Dit betekent dat je er rekening mee moet houden dat de levertijd vaak pas twee dagen nadat je het materiaal op de bus hebt gedaan, ingaat. Als je vergeet te frankeren of aangetekend verstuurt, kan de bezorging verder uitlopen.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Tjeu Scheepers van Basisschool De Kwir uit Neer

Wij maken al vele jaren gebruik van de diensten van de schoolkrantdrukkerij. De service is erg goed: snelle en adequate afwikkeling van de bestelling en tegen een leuk prijsje. En ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.