Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Meer info:
> Levertijd
> Aanleveren
Online Portal

per krant
al vanaf

0
,65

euro all-in

Online Portal

> Klik hier om in te loggen op de Portal

Als je school een abonnement heeft voor het drukken van de krant, mag je in de meeste gevallen gratis gebruik maken van onze Portal. De Portal is een online applicatie waarmee je de schoolkrant kunt samenstellen, zoals een electronische leeromgeving (ELO).

In de cloud

Met de Portal maak je de schoolkrant 'in de cloud'. Je hoeft dus geen bestanden meer heen en weer te sturen: alles staat online op onze servers opgeslagen. Je kan inloggen op school, thuis, of waar je maar wilt. Vanaf iedere locatie kan je werken aan de krant en zien hoe het werk vordert van de overige redactieleden. Je hebt dus altijd een up-to-date overzicht van hoe de schoolkrant er voor staat. Als je dat wilt, kan je pagina's of paginablokken aan redactieleden toewijzen. Iedereen is dan verantwoordelijk voor zijn eigen deel in de schoolkrant. Als de krant klaar is, kan je die met een simpele druk op een knop bestellen om te laten drukken.

Schrijven, lay-outen en corrigeren

In de Portal kan je artikelen schrijven, de lay-out van een pagina maken en het werk van andere redactieleden corrigeren. De mogelijkheden zijn behoorlijk uitgebreid en professioneel. Je kan dus echt heel mooie pagina's maken in de Portal.

Snel en gebruiksvriendelijk

De Portal is gemaakt om gemakkelijk door redactileden gebruikt te worden. Dit betekent dat hij eenvoudig en intuïtief is opgezet. De meeste leerlingen hebben in een handomdraai door hoe de Portal werkt. Er zijn geen onnodige toeters en bellen die je afleiden.

Workshop

De Portal is zo gebruiksvriendelijk dat de meeste redacties er zonder problemen meteen mee uit de voeten kunnen. Als je dat wilt kan je ook een workshop volgen. Iemand van ons komt dan naar de school om met de hele redactie alle functies van de Portal door te lopen en te oefenen. Na de workshop van ongeveer anderhalf uur weet iedereen alle ins-en outs van de Portal en kunnen ze er goed mee overweg. Let op: deze workshop is niet gratis. Ben je geïnteresseerd, neem dan contact met ons op.

Starten met de Portal

Heeft je school al een abonnement bij De Schoolkrantdrukkerij en wil je gebruik gaan maken van de Portal? Neem dan contact met ons op en dan zorgen we ervoor dat jouw school een account krijgt. Natuurlijk mag je de Portal ook eerst even uitproberen en pas later beslissen of je hem echt wilt gaan gebruiken voor het maken van de schoolkrant.

Niet verplicht

Voor de zekerheid: het gebruik van de Portal is bij De Schoolkrantdrukkerij niet verplicht. Je mag ook eigen programma's gebruiken of de krant maken met bijvoorbeeld knip- en plakwerk op papier. Zie de pagina aanleveren voor meer informatie over de verschillende manieren waarop je een te drukken schoolkrant bij ons kunt aanleveren.

De Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Eelco Astrid van Cooten van Jenaplanschool De Oostpoort uit Delft

Prima aanbeveling. Snelle service en goed product!

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.