Schoolgids

Alle informatie over uw basisschool mooi op een rijtje. Een professionele schoolgids hoeft helemaal niet duur te zijn. Schoolgidsen maken we met de omslag dubbelzijdig in kleur en de nietjes door de rug. Wanneer u de schoolgids in de zomervakantie laat maken en vooraf inplant, ontvangt u 10% extra korting!

200 gidsen
al voor
220

euro all-in

Inplannen

Om onze productieplanning te optimaliseren kunt u via onderstaand formulier uw schoolgids inplannen. Wanneer u dit doet en tevens de productie in de zomervakantie plaatsvindt, ontvangt u 10% korting op de prijs. Inplannen is niet verplicht. Een ingeplande schoolgids kunt u kosteloos weer annuleren.

De aantallen die u op het formulier invult zijn ter indicatie voor ons. De uiteindelijke aantallen mogen hiervan afwijken.

Formulier voor het inplannen van uw schoolgidsDe Schoolkrantdrukkerij

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28
3905 NR Veenendaal

> Meer contact

Recensies


Joel Thepass van Stedelijk Gymnasium Leiden uit Leiden

Uitermate goede drukkerij. Leveren alles optijd, geven goede orderinstructies en hebben ook hele goeie kwaliteit. Ook als je iets vraagt wordt er z.s.m. gereageerd. Ik ben zeker zeer tevreden.

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Kazemat 28 / 3905 NR Veenendaal
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.