Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). Je krijgt gratis een digitale versie en plugin voor de website van de school. De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

Meer info:
Online versie en plugin
> Levertijd
> Aanleveren
> Online Portal
> Volg een workshop

uitproberen
voor maar
95
euro all-in

Online versie en plugin

Wil je ook een online bladerbare versie van de schoolkrant? Als je school een abonnement heeft voor het drukken van de krant, krijg je gratis van ons zo'n digitale versie. Hieronder nog een paar voorbeelden daarvan. Als je op de cover klikt opent vanzelf de digitale krant.


Cover laatste editie schoolkrant Gazet Cover laatste editie schoolkrant Wanna Know Cover laatste editie schoolkrant Theo Cover laatste editie schoolkrant Hayevoer

Website plugin

Ook gratis is onze plugin voor de website van je school. Hiermee kunnen bezoekers van de schoolwebsites heel makkelijk de digitale versie van de schoolkrant openen. De webmaster plaatst de plugin eenmalig op een plek naar keuze op de schoolwebsite. Je hebt er daarna geen omkijken meer naar: er staat automatisch de cover van de laatste editie in en bezoekers kunnen er alle digitale edities mee openen. Zie hier twee voorbeelden van de plugin:

Plugin staand:

Plugin liggend:

Schoolkrant

De Schoolkrantdrukkerij Plugin


Laat je de krant al drukken bij De Schoolkrantdrukkerij en wil je ook zo'n plugin op de schoolwebsite, neem dan contact met ons op, dan sturen we instructies daarvoor naar je toe.


De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


Karin Schnoing van Basisschool Oud Avereest uit Balkbrug

Sinds we onze schoolkrant via De Schoolkrantdrukkerij drukken, hebben we over onze vernieuwde schoolkrant vele complimenten mogen ontvangen. Wij zien onze schoolkrant als een stukje promotie van onze school, op ... lees verder

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.