Schoolkrant

Kopieer je de schoolkrant op school of laat je hem ergens anders drukken? Het kan mooier en voor minder geld. Gebruik onze online Portal of je eigen programma's om de krant te maken (aanleveren op papier mag ook). Je krijgt gratis een digitale versie en plugin voor de website van de school. De omslag is standaard in kleur, maar je kan de krant ook helemaal in kleur drukken zoals een echte glossy.

uitproberen
voor maar
95
euro all-in

Volg een workshop

Je interviewtechnieken verbeteren?
Brainstormen over nieuwe rubrieken?
De aandacht trekken van de lezer?
De Schoolkrantdrukkerij organiseert
workshops voor redacties die op maat
gegeven worden. Dat betekent dat je zelf
kunt aangeven welke dingen je wilt leren.

Ook na de workshop word je via email
bijgestaan door onze schoolkrant-coach.

Workshop voor de redactie

Naast drukwerk, verzorgen wij ook andere ondersteuning voor schoolkranten. Zoals de redactieworkshop. Dat is een uitstekende manier om vaardigheden te leren of te verbeteren. De workshop wordt op school gegeven en specifiek afgestemd op jullie redactie en jullie krant. Tijdens de workshop leer je veel over het maken van een nog betere schoolkrant.

Opzet workshop

De workshop wordt gegeven door een journalist met meerdere jaren onderwijs-ervaring. Hij leest van te voren een aantal van jullie schoolkranten zodat hij op maat tips en suggesties kan geven. De workshop duurt ongeveer anderhalf tot twee uur en tijdens de workshops wisselen theorie en praktijk zich af. Op die manier kan je het geleerde meteen in de praktijk brengen.

Onderwerpen

Onderwerpen kunnen bijvoorbeeld zijn: interviewtechnieken, aantrekkelijk schrijven, vormgeving, redactievorming en brainstormen over nieuwe rubrieken.

Reactie van een school

De schoolkrantredactie van Het Bonhoeffer-college uit Castricum volgde een op maat gemaakte workshop van De Schoolkrantdrukkerij. De docent-begeleider schreef ons achteraf: "Nogmaals super bedankt voor je mooie workshop, heldere presentatie, inspirerende opdrachten en duidelijke uitleg in een veilige omgeving. Graag tot een volgende keer.
Marijke Lute"

Prijs

De prijs is 295 euro voor één workshop plus coaching daarna per email. Dit is exclusief 21% btw en exclusief reiskostenvergoeding van 19 cent per kilometer.

Nieuwsgierig naar zo’n workshop? Neem contact met ons op via info@schoolkrantdrukkerij.nl of 030-2410930

Download hier onze flyer over de redactieworkshop.

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook paginaGa naar onze Google+ pagina

Contact

030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286
3600 BG Maarssen

> Meer contact

Recensies


N Vd Weide van Martenaskoalle uit Beetgumermolen

Mooie kwaliteit en snelle levering! Het formaat is iets kleiner dat is wel handig om rekening mee te houden. Het geheel wordt iets verkleind.

> Meer recensies
> Schrijf zelf een recensie

Wat is de levertijd?

Vijf werkdagen na de werkdag waarop wij voor 13:00 uur kunnen beginnen. De bezorging is tussen 8 en 17 uur. Voor kalenders en jaarboeken geldt tien ... lees verder

De Schoolkrantdrukkerij
Home Contact Wetransfer Inloggen Portal

De Schoolkrantdrukkerij
Ga naar onze Facebook pagina Ga naar onze Google+ pagina
De Schoolkrantdrukkerij
030-2410930
info@schoolkrantdrukkerij.nl
Postbus 1286 / 3600 BG Maarssen
De Schoolkrantdrukkerij: maken, uitgeven, drukken en printen van een schoolkrant, jaarboek, schoolkalender of schoolgids. Goedkoop, dus lage kosten en zeer mooi met uitstekende service! Geen schoolkrant maar wel een leuk blad? Ga naar BladNL voor een ledenblad, clubblad of wijkkrant.